Přeskočit na hlavní obsah

RAKOUSKO 6/6: MISTROVSTVÍ SVĚTA V CYKLISTICE INNSBRUCK 2018

Mistrovství světa v cyklistice v nedalekém Rakousko byl hlavní důvod naší dovolené u Innsbrucku.
Poslední den našeho pobytu zde tak patřil hlavnímu závodu mistrovství světa.


ITINERÁŘ
6/6 MISTROVSTVÍ SVĚTA V CYKLISTICE INNSBRUCK 2018

► MISTROVSTVÍ SVĚTA V CYKLISTICE INNSBRUCK 2018

I když na naše místo přijíždíme s velkým předstihem, na parkoviště kde jsme byli u juniorů jsme se už nedostali a tak musíme kousek zpátky. Nakonec najdeme místo na louce, kde soukromník vybírá parkovné 10 Eur.

Do příjezdu prvních závodníků je ještě 2,5 hod. a tak čas vyplníme psaním vzkazu na silnici a sledováním obrazovky u nedalekého stanoviště. Na obrazovce tak můžeme sledovat našeho Karla Hníka v úniku.
Ve 12:15 hod. se už konečně dočkáme vedoucí skupiny s Karlem Hníkem. Hlavní pole pak přijíždí se ztrátou cca 17 min., která se pak ale už jen snižovala. Naše stanoviště je asi 200 metrů za občerstvovací stanicí a mě se hned podaří získat tašku slovenského reprezentanta, kde zůstalo skoro všechno z původního obsahu. Bohužel už jsem pak neměl v průběhu závodu takové štěstí. Přeci jenom je tu hodně lidí.
Čeští reprezentanti jsou v celém závodě dobře vidět a tak je povzbuzujeme co se dá :).
V hlavním poli jsou vidět i hvězdy peletonu Quintana, Kwiatkowski, Valverde, Nibali, ale i naši Kreuziger, Štybar,...
Výhodou mistrovství světa oproti závodům Tour je že závodníky můžeme na trati spatřit vícekrát.
Petr Sagan nestačil tempu peletonu dříve než jsme očekávali, ale naši si vedli stále dobře.
Dvě kola před koncem má splněno Zdeněk Štybar, který nás zdraví a také Karel Hník. Peleton už jede na plné obrátky a je zde stále vidět Zdeněk Kreuziger a Jan Hirt.
Zbytek závodu pak již pozorujeme na velkoplošné obrazovce u depa. Kolem páté hodiny pak nabíráme směr zpátky do našeho údolí.
FOTOGALERIE
- https://photos.app.goo.gl/eCthC7nFompmo9YH8

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Oblíbené Garmin Odznáčky najdete jak na webovém Garmin Connect tak v mobilní aplikaci Connect.  Můžete je dostat např. za nějakou uběhnutou či ujetou vzdálenost, za 8 hodin spánku, dechové cvičení, aktivitu pod nulou, aktivita před sedmou nebo po desáté hodině, vytvoření tréninku, cíle, novou výbavu a mnoho dalšího.

GARMIN CONNECT BETA 2024

🅶 Garmin čím dále více uživatelům, nabízí možnost vyzkoušet beta verzi platformy Connect . Tu si nemůžete nikde stáhnout, ani si o ni zažádat. Garmin ji, podle svého vyjádření, nabízí náhodně. Podle prvotních informací se finální spuštění plánuje v druhé polovině roku 2024, ale možná se ji dočkáme i dříve. Změna se týká domovské obrazovky , kterou si můžete přizpůsobit vašim cílům a prioritám. Tím získáte přehlednější a rychlejší přístup k informacím, které vás zajímají. Jak si nastavíte domovskou stránku v mobilní aplikaci, tak se vám zobrazí prakticky stejně ve webové verzi. Nemusíte si je tak nastavovat zvlášť jak doposud.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE NA HODINKY, ODPOJUJE SE BLUETOOTH

U telefonů, které si samy optimalizují baterii např. Huawei, Honor, Xaomi jsou problémy, že se hodně lidem na hodinkách nezobrazují notifikace (SMS, upozornění na volání, zprávy ze sociálních sítí,...), případně se jim odpojuje Bluetooth.