Přeskočit na hlavní obsah

APLIKACE TŘETÍCH STRAN, POUŽÍVAJÍCÍ DATA Z PLATFORMY STRAVA

⸎ Strava je online platforma pro sledování sportovních aktivit. Díky aplikací třetích stran, mohou sportovci více využít svá data z aktivit.

Pro každého se zde najde nějaká aplikace, od těch, které vám umožní ponořit se do hloubky výkonnostních dat, až po aplikaci, která vám pomůže najít ve vašem okolí kamaráda, který běhá stejným tempem jako vy.
Vyzkoušejte některou z nich, ale nezapomeňte: program Strava nemůže slíbit, že všechny budou fungovat dokonale, protože podpora jednotlivých aplikací závisí pouze na jejich vývojářích.
Aplikace najdete na www.strava.com/apps.
Aplikace, kterým jste povolili přístup k vaším datům www.strava.com/settings/apps


MENU:
1) StatsHunter - Statistiky, vizualizace
2) Jonathanokeeffe - Detail segmentu
3) Jonathanokeeffe - Strava Multiple Ride Mapper (vizualizace)
4) Hauptstadtprojekt - Statistiky, vizualizace
5) Toolbox - Statistiky, žebříčky, KOM, 
6) StatTracker - Různé filtry statistik
7) Power-meter - rozšířené údaje změřené pomoci měřiče výkonu
8) Strafforts - Analýza běžeckých aktivit
9) Smashrun - 
Analýza běžeckých aktivit
10) VeloViewer


1) StatsHunter 
StatsHunters vám poskytne spoustu statistik na mapě i v grafech tím, že připojíte svůj účet s webem Strava. Heatmap, statistiky, odznaky a další. Na mapě je možnost filtrování, takže si můžete zobrazit jen aktivity s vybraným kole, botou... (pokud je máte uvedené u aktivity na Stravě).
Více jsem o tomto programu napsal zde...
2) Jonathanokeeffe - Detail segmentu
Detailnější informace o segmentu.
3) Jonathanokeeffe - Strava Multiple Ride Mapper 
Vizualizace vašich tras na mapě. Stačí zadat období, druh aktivity ,...Trasy lze stáhnout do KML souboru.
4) Hauptstadtprojekt 
Vizualizace vašich tras na mapě. Možnost zvolit šíři a barvu vizualizované čáry. Můžete si vybrat, které aktivity se zobrazí na mapě, případně je barevně odlišit a je zde i statistika.
5) Toolbox 
www.marcellobrivio.com/projects/strava-toolbox
Další statistiky, přehledy a funkce, speciálně navržené pro cyklisty. Např. různé žebříčky, analýzy a grafy, žebříčky vzdálenosti a nastoupaných metrů, KOM odznaky,...
Kom Club www.kom.club 
Najděte tajné výzvy, segmenty, které můžete získat a postavit se proti jiným sportovcům.
» Jste lovcem KOM / QOM ?. Podívejte se, jak si vedete proti světu v tabulce cyklistických nebo běžeckých lig.
» Secret Strava Challenges - Zůstaňte v obraze všech minulých, současných i budoucích výzev a získejte svůj trofej! Nezapomeňte se zaregistrovat a dostávat e-mailová oznámení o nejnovějších výzvách.
6) StatTracker 
Široká škála filtrů s různými funkcemi, jako je sloupcový graf, bodový graf, datová tabulka, histogram a graf průběhu, což usnadňuje objevování jedinečných statistických informací o vaší historii Strava.
7) Power-meter
- https://power-meter.cc
Využijte údaje z měřiče výkonu ze svých jízd na Stravě. Získejte přehled o svých výkonových parametrech, abyste mohli plánovat trénink a sledovat své pokroky.
8) Strafforts 
Analytická aplikace, která vizualizuje vaše nejlepší výkony, rekordy, závody a pomůže vám tak lépe porozumět vašim výkonům.

9) Smashrun 
Analytická platforma pro běžce. Najdete zde metriky jako je průměrné tempo, frekvence běhů, ...aby zobrazili, jak každý běh přispívá k celkovému pokroku v kondici. Kromě toho jsou uživatelé také odměňováni za různé typy úspěchů v běhu a hodnoceni proti svým kolegům.
10) VeloViewer
- https://veloviewer.com
Placený program, volně přístupná je pak celoroční infografika.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Oblíbené Garmin Odznáčky najdete jak na webovém Garmin Connect tak v mobilní aplikaci Connect.  Můžete je dostat např. za nějakou uběhnutou či ujetou vzdálenost, za 8 hodin spánku, dechové cvičení, aktivitu pod nulou, aktivita před sedmou nebo po desáté hodině, vytvoření tréninku, cíle, novou výbavu a mnoho dalšího.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE NA HODINKY, ODPOJUJE SE BLUETOOTH

U telefonů, které si samy optimalizují baterii např. Huawei, Honor, Xaomi jsou problémy, že se hodně lidem na hodinkách nezobrazují notifikace (SMS, upozornění na volání, zprávy ze sociálních sítí,...), případně se jim odpojuje Bluetooth.

MUSÍ CYKLISTA POUŽÍT CYKLOSTEZKU ?

OD 1.1.2022 PLATÍ NOVELA ZÁKONA O PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH. DOŠLO TAK K ZRUŠENÍ DVOJSMYSLNÉHO VYSVĚTLOVÁNÍ PŘEDCHOZÍ VERZE ZÁKONA. Aktualizováno 26.12.23 Nejvyšší správní soud   potvrdil , že z  § 57 odst. 1 zákona o silničním provozu nevyplývá povinnost cyklisty užít stezku pro chodce a cyklisty . Cyklista je totiž účastníkem silničního provozu ve smyslu § 2 zákona o silničním provozu a náleží mu veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající. Není-li pozemní komunikace označena dopravní značkou „Zákaz vjezdu jízdních kol“, může ji cyklista využít i za situace, kdy se v blízkosti nachází stezka pro chodce a cyklisty. Článek na Novinky.cz  / Rozsudek Nejvyššího správního soudu a  tisková zpráva .