Přeskočit na hlavní obsah

PO KRNOVĚ NA MTB - 2. část

Čtvrtá vyjížďka byla velice podobná předcházející. Opět jsem jel po jižní straně Ježníku, ale z cesty nad Radimem jsem po objetí posedu na křižovatce lesních cest odbočil doprava a pokračoval po žluté turistické trase. Na  nezpevněné lesní cestě bylo po dešti hlavně na začátku několik kaluží, ale nakonec bez újmy jsem dojel na lesní asfaltovou cestu mezi Radimí a Hošťálkovy na místo zvané "Pod Lysou". Po překřižování této cesty jsem pokračoval směrem na Krasovský kotel. Z kotle jsem pokračoval  stejně jak minule na Ježník. Dále jsem tentokrát pokračoval přes "Tři kaštany" na Chomýž a zpátky do Krnova.
Trasa: www.strava.com/activities/88790292
Trasa:

360 °záběr  - Krasovský kotel

Při páté vyjížďce jsem po okraji Cvilínského lesa, kolem Hájnických rybníků pokračoval po nové lesní asfaltové cestě na Radim. Zkoumaje novou cestu jsem na lesní křižovatce nezabočil doleva a pokračoval rovně. Nakonec po chvíli asfaltová cesta skončila a já již pokračoval terénem až k okraji lesa, podél kterého jsem pokračoval dolů k asfaltové cestě na Úvalno. Z té jsem odbočil místo po cyklotrase po zelené turistické trase. Ta bohužel zmizela v křovinách a tak jsme jel dále podél pole až k severní straně vodní nádrže Pocheň. Po objetí nádrže jsem již po asfaltové cestě pokračoval přes Úblo, Lichnov zpátky do Krnova.
Foto: https://photos.app.goo.gl/jXALMH3kDw2FjiiX9
Video:

Trasa: www.strava.com/activities/89006048
Trasa:

360°záběr - v.n. Pocheň

Šestá vyjížďka vedla opět na Ježník. Po Staré Ježnické jsem dojel až na točnu na konci Nové Ježnické a pokračoval kolem závory po lesní cestě dále až ke "Třem kaštanům".  Dále jsem sjel do Chomýže a podél řeky Opavice zajel na druhý konec Krnova k soutoku, kde se řeka Opavice vlévá do řeky Opavy. O kousek dál pak cesta podél řeky končí u hranic s Polskem.
Trasawww.strava.com/activities/89218856
Trasa: 

360 °záběr - okraj Ježnického lesa - Hůrka (u třech kaštanů)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Když se snažíme dosáhnout svých sportovních cílů, chceme se cítit odměněni za své úsilí. Odznaky Garmin Connect přinášejí rychlý a snadný způsob, jak sledovat svůj pokrok, získávat body a uznání za své aktivity. Díky bodům můžete soutěžit se svými známými, stoupat v žebříčku a dosahovat vyšších úrovní. Čím více aktivit dokončíte, tím více bodů získáte.  Úrovně odznaků se pohybují od 1 do 10.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE, ODPOJUJE SE BLUETOOTH, HODINKY NEJDOU SPÁROVAT

Jedním z největších problému Garmin je, že doplácí na to, že každý výrobce telefonu, někdy i model má jiné nastavení. Např. některé nastavení automaticky uspávají Connect (a jiné aplikace) a tím pak vaše zařízení, např. hodinky nedostávají potřebné informace z telefonu.

ROZDÍLY MEZI: GARMIN FENIX 8 & EPIX 2 PRO & FENIX E. JAKÉ AMOLED HODINKY VYBRAT ?

⌚ Hlavní vlajkovou lodí Garmin je nyní Fenix 8 Amoled, který postupně více a více poráží verze s MIP ( transflektivním)  displejem. Fenix 8 Amoled, není nejlevnější, přesto si najde mnoho příznivců. Pro ty, kteří hledají jinou variantu s Amoled displejem, se pokusím přijít s menším srovnáním.