Přeskočit na hlavní obsah

NOVOROČNÍ TURNAJ VE FLORBALE 2014

O týden později než bývá zvykem se konal již tradiční turnaj amatérských hráčů ve florbalu. Turnaj pořádal oddíl Loko Krnov. Letos se nemohlo zúčastnit turnaje několik mužstev (Notor team, Bru(n)taláci, Doktoři), novým účastníkem byl tým TJ Loučka (Zátor). A protože startovalo jen pět mužstev utkal se každý s každým. 


Vítězem se stal tým LOKO Krnov před ZZ TOP a CPV Krnov, pro které to bylo první umístění mezi třemi nejlepšími. O třetím místě rozhodl poslední zápas, kdy CPV Krnov dvěma brankami v poslední minutě srovnalo stav s ZHOR Team (Vrbno p.P.) na 2:2.  CPV tak díky lepšímu skóre obsadilo zmíněné třetí místo. Páté místo pak patřilo týmu TJ Loučka.  Ty sice jasně prohráli s CPV Krnov, ale jednou remizovali a dvakrát prohráli jen o jeden gól.  To svědčí o vyrovnanosti celého turnaje.
Já jsem si dal jeden gól a náš tým CPV Krnov skončil na stupních vítězů, takže za mě spokojenost :)
Fotohttps://plus.google.com/photos/...






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Oblíbené Garmin Odznáčky najdete jak na webovém Garmin Connect tak v mobilní aplikaci Connect.  Můžete je dostat např. za nějakou uběhnutou či ujetou vzdálenost, za 8 hodin spánku, dechové cvičení, aktivitu pod nulou, aktivita před sedmou nebo po desáté hodině, vytvoření tréninku, cíle, novou výbavu a mnoho dalšího.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE NA HODINKY, ODPOJUJE SE BLUETOOTH

U telefonů, které si samy optimalizují baterii např. Huawei, Honor, Xaomi jsou problémy, že se hodně lidem na hodinkách nezobrazují notifikace (SMS, upozornění na volání, zprávy ze sociálních sítí,...), případně se jim odpojuje Bluetooth.

MUSÍ CYKLISTA POUŽÍT CYKLOSTEZKU ?

OD 1.1.2022 PLATÍ NOVELA ZÁKONA O PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH. DOŠLO TAK K ZRUŠENÍ DVOJSMYSLNÉHO VYSVĚTLOVÁNÍ PŘEDCHOZÍ VERZE ZÁKONA. Aktualizováno 26.12.23 Nejvyšší správní soud   potvrdil , že z  § 57 odst. 1 zákona o silničním provozu nevyplývá povinnost cyklisty užít stezku pro chodce a cyklisty . Cyklista je totiž účastníkem silničního provozu ve smyslu § 2 zákona o silničním provozu a náleží mu veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající. Není-li pozemní komunikace označena dopravní značkou „Zákaz vjezdu jízdních kol“, může ji cyklista využít i za situace, kdy se v blízkosti nachází stezka pro chodce a cyklisty. Článek na Novinky.cz  / Rozsudek Nejvyššího správního soudu a  tisková zpráva .