Přeskočit na hlavní obsah

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

GOOGLE + - https://plus.google.com/u/...
Google+ (také Google Plus nebo zkr. G+) je internetová sociální síť provozovaná společností Google




YOUTUBEhttps://www.youtube.com/channel/UC9eyPfTTjwlfSh4DeCe5gqA

TWITTER - https://twitter.com/PetMikeska
Twitter slouží jako mikroblogovací nástroj, pomocí kterého můžete krátce a výstižně sdělit své myšlenky, pocity nebo zajímavé informace (tweety)Tweety jsou textové příspěvky dlouhé maximálně 140 znaků, které se zobrazují na uživatelově profilové stránce a na stránkách jeho odběratelů (followers).
Živé statistiky Twitteru - online zaznamenává činnost na Twitteru a na mapu světa postupně vykresluje oblasti, kde se nejvíce „twítuje“.

PINTEREST - www.pinterest.com/petmikeska
Pinterest je sociální síť, kde si na své nástěnky připichujete fotografie a obrázky. Většina lidí sem jednoduše dává obrázky, které se jim líbí. 

INSTAGRAM - https://www.instagram.com/petmikeska
Aplikace která svým uživatelům umožňuje sdílení fotografií.

Výsledné snímky ve čtvercovém formátu, zatímco kamery zařízení se systémem iOS používají poměr stran 3:2. Aplikace se nesnaží konkurovat jiným sociálním službám, ba naopak umožňuje snadné sdílení fotografií na další sociální sítě jako je FacebookTwitterFlickr, případně na publikační služby Posterous a Tumblr.

500px - https://500px.com/petmikeska

Je alternativou pro ty, kterým přijdou fotky na Instagramu nekvalitní. 

ABOUT.ME - http://about.me/petmikeska
About.me je vlastně stránkou, která umožňuje vytvořit si jakousi osobní značku, místo, kde můžete propagovat sebe a své projekty, práci, znalosti a záliby.


FACEBOOK - https://www.facebook.com
Facebook je celosvětově rozšířená sociální síť, kterou používají stovky milionů uživatelů. Pomocí Facebooku je možné sdílet informace, fotky, videa, plánovat akce,....
Více na: http://www.zive.cz/bleskovky/socialni-nastenka-pinterest-otevira-registraci-kazdemu/sc-4-a-164997/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Oblíbené Garmin Odznáčky najdete jak na webovém Garmin Connect tak v mobilní aplikaci Connect.  Můžete je dostat např. za nějakou uběhnutou či ujetou vzdálenost, za 8 hodin spánku, dechové cvičení, aktivitu pod nulou, aktivita před sedmou nebo po desáté hodině, vytvoření tréninku, cíle, novou výbavu a mnoho dalšího.

GARMIN CONNECT BETA 2024

🅶 Garmin čím dále více uživatelům, nabízí možnost vyzkoušet beta verzi platformy Connect . Tu si nemůžete nikde stáhnout, ani si o ni zažádat. Garmin ji, podle svého vyjádření, nabízí náhodně. Podle prvotních informací se finální spuštění plánuje v druhé polovině roku 2024, ale možná se ji dočkáme i dříve. Změna se týká domovské obrazovky , kterou si můžete přizpůsobit vašim cílům a prioritám. Tím získáte přehlednější a rychlejší přístup k informacím, které vás zajímají. Jak si nastavíte domovskou stránku v mobilní aplikaci, tak se vám zobrazí prakticky stejně ve webové verzi. Nemusíte si je tak nastavovat zvlášť jak doposud.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE NA HODINKY, ODPOJUJE SE BLUETOOTH

U telefonů, které si samy optimalizují baterii např. Huawei, Honor, Xaomi jsou problémy, že se hodně lidem na hodinkách nezobrazují notifikace (SMS, upozornění na volání, zprávy ze sociálních sítí,...), případně se jim odpojuje Bluetooth.