Přeskočit na hlavní obsah

KAMERA NA KOLO

Hledal jsem nějakou kameru na přilbu, kterou bych mohl natáčet videa na kole. Nakonec jsem se rozhodl pro kameru Drift HD. Dnes už má tato kamera svého nástupce.


Drift HD
Sportovní kamera na světě s úhlem záběru 170° ve Full HD - 1080p (ostatní kamery maximálně typicky 127°) Vyměnitelný kryt objektivu, objektiv otočný o 300°, 9Mpx foto režim, standartní 2.5mm mikrofonní vstup, HDMI výstup a ovládání kompletně v češtině. LCD displej s živým náhledem a dálkovým ovládáním, funkce zoom a noční režim pro zvýšenou citlivost pro natáčení při zhoršených světelných podmínkách.

Kamera umožňuje záznam s parametry 25 / 30 snímků za sekundu (fps) v rozlišení 1080p a 25 / 30 / 50 / 60 fps v rozlišení 720p pro super plynulé a zpomalané záběry vaší akce. Díky LCD displeji se Vám již nikdy nestane, že zjistíte špatné nasměrování kamery nebo nečistotu na objektivu až při prohlížení videa doma u počítače. Kompletní výbava a příslušenství pro záznam videa (a fotografií) při extrémních sportovních aktivitách.
Hmotnost: kamera 120g., dálk.ovládání 19 g.
Rozměr kamery: 105 (D) x 50 (Š) x 33 (V) mm , dálkového ovládání: 52 (D) x 40 (Š) x 13 (V) mm
Rozlišení fotografií: 9 mpx.
Baterie: 1100 mAh dobíjecí lithium-ion (CR 2032 - v dálk. ovl.)
Zoom: Digitalní x4 (v 1080p, 720p & WVGA módech)
Úhel záběru 170 °
Video formát: .MOV (H.264)Video rozlišení: 1080p, 720p & SD
- Pokud LED nesvítí modře neprobíhá nabíjení !
- Doba záznamu: 32 GB - SD 13:53 hod., 720p HD 9:08 hod., 1080p HD 5:35 hod.
- Expozice: -2, -1, 0, +1, +2 - Nastavení expozice určuje citlivost kamery na světlo. Při extrémně světlých podmínkách (přímé slunce, sníh) použijte záporné hodnoty. Při extrémně tmavých podmínkách (např stmívání). použijte hodnoty kladné . Většinou však postačí nastavení na hodnotu 0.

Videa, která jsem natočil touto kamerou: www.youtube.com/...
Ukázka videa kterou jsem natočil s kamerou Drift HD:






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Oblíbené Garmin Odznáčky najdete jak na webovém Garmin Connect tak v mobilní aplikaci Connect.  Můžete je dostat např. za nějakou uběhnutou či ujetou vzdálenost, za 8 hodin spánku, dechové cvičení, aktivitu pod nulou, aktivita před sedmou nebo po desáté hodině, vytvoření tréninku, cíle, novou výbavu a mnoho dalšího.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE NA HODINKY, ODPOJUJE SE BLUETOOTH

U telefonů, které si samy optimalizují baterii např. Huawei, Honor, Xaomi jsou problémy, že se hodně lidem na hodinkách nezobrazují notifikace (SMS, upozornění na volání, zprávy ze sociálních sítí,...), případně se jim odpojuje Bluetooth.

MUSÍ CYKLISTA POUŽÍT CYKLOSTEZKU ?

OD 1.1.2022 PLATÍ NOVELA ZÁKONA O PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH. DOŠLO TAK K ZRUŠENÍ DVOJSMYSLNÉHO VYSVĚTLOVÁNÍ PŘEDCHOZÍ VERZE ZÁKONA. Aktualizováno 26.12.23 Nejvyšší správní soud   potvrdil , že z  § 57 odst. 1 zákona o silničním provozu nevyplývá povinnost cyklisty užít stezku pro chodce a cyklisty . Cyklista je totiž účastníkem silničního provozu ve smyslu § 2 zákona o silničním provozu a náleží mu veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající. Není-li pozemní komunikace označena dopravní značkou „Zákaz vjezdu jízdních kol“, může ji cyklista využít i za situace, kdy se v blízkosti nachází stezka pro chodce a cyklisty. Článek na Novinky.cz  / Rozsudek Nejvyššího správního soudu a  tisková zpráva .